Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågor

 

 

branden tar över allt

skoningslöst slukar lågorna allt

kan inte släckas

hon omfamnas av elden

en eld som brunnit länge

en brand som började med en liten låga

som växte sig större och större

tills den flammade upp till höjden

det var det skönaste i hennes liv

det tog henne med storm

upplevelsen var enorm

lånsamt ebbade känslan ut

med välbehag sträckte hon ut sig

andades lätt och förnöjt

såg belåtet på sin partner

kysste honom lätt på munnen

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-12 12:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Och allt detta för lite fortplantning...
2021-06-18

  Kajan VIP
En synnerligen het passion, kanske har den väntat länge på att flamma upp.. ?
2021-06-16

  ULJO
KÄRLEK
2021-06-13

  överlevaren VIP
Hjärtan i brand...hett!
2021-06-12

  Susen VIP
En kärleksakt hett skildrad. Sensuellt
2021-06-12

  Sparvögat VIP
En flammande eld som endast kärleken kan släcka…
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP