Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undernärd Värld


Var finns den värld vi föddes till på jorden.
Den som vi kände finns ej längre kvar.
Bara en härd som skrämda blir av orden,
om hur ett virus drabbat världen har.

Var är den värld som människorna kände.
Var finns den nu? Var finns den nu?
Så undernärd den blev när livet vände...
Den gick itu... Ja, helt itu.

Var finns det liv vi levde här på jorden.
När vi var glada och tillsammans var.
Nu direktiv ska följas med ledorden:
Håll i, håll ut! Det är vårt enda svar.

Var finns det liv som alla en gång levde?
Var finns det nu? Var finns det nu?
En tragedi av allt som var det blev det.
Allt blev tabu. Ja, helt tabu.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-12 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP