Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljande smörblomshav

bland vågsmekslek hörs
vaga strandsmygsteg

lätt sjöfrusen
filosoferar jag
vid en falnad lägereld

ryggar till vid prassel
i skogen här bakom

björnskräcksandas
och vänder mig om

ingenting är där

vattnets välvande krusningar
lockar blicken åter

minns mina simtag
i ett böljande smörblomshav









Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-12 15:50



Bookmark and Share


  Nanna X
Sommaren stannar tiden ibland, barndomen kommer nära. Vacker bild med smörblomshavet.
2021-06-13

  BenGust VIP
Målande filosofisk väv med mycken rörelse. Förtjusande första strof med med lek och steg. Och slutstroferna med
sin välvande och böljande gång.
2021-06-12

  Susen VIP
En poetisk 'vågsmekslek i smörblomshav'
Gillas :)
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP