Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sommarblötan: Nytillverkade gratis Kommunslogans. ..




* **
Tag ditt förnuft till fånga
Flytta till Spånga



***
Flytta ej till Trosa
För där är det så
Trångt att hunden
knappt kan få plats
att nosa


***
Flytta till hälsosamma
Ven om du har eksem
mellan dina ben















Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-12 21:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för god-bidragande
gratis Kommun-slogans!
2022-11-11

  Bodingen VIP
Flytta till Avesta
då får du närma till Fagersta
2021-06-19

  Kungskobran VIP
Flytta till Götet
så blir du bakom flötet

Flytta till Flen
så blir du fin och len

Flytta till Filipstad
så blir du glad


2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP