Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEK 293

Så fort det tog för oss
att bryta med våra principer

Så lite det krävdes
för att överge vår medmänsklighet




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-13 01:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Så lite det krävdes"
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular