Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM HACKET I EN SKIVA

Alla dagar känns tröttsamma,
när jag sätter teven på.
Stänger av den med detsamma.
Jag mår mycket bättre då!

Ja, den kan jag vara utan,
det är någonting jag vet.
Att se Tegnell där i rutan
som en domedagsprofet!

Hör på ord så allvarsamma
om hur mörkt läget ser ut.
Restriktioner att anamma...
Det tycks aldrig få ett slut.

Jag vill inte längre höra
på hur smittan tagit fart,
vad jag inte mer får göra.
Stänger av omedelbart!

Om fullbeläggningar på IVA
och att läget är akut,
hörs som hacket i en skiva,
följt av Håll i och Håll ut!

Ja, det kan jag vara utan,
och de hotbilder jag hör,
av Tegnell jag ser i rutan.
Ty han dagarna förstör!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-13 06:33



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Väl beskrivet om läget. Jag undviker också nyheter nu, har liksom fått nog. Applåd för din text som sjunker in och gör avtryck! *applåd*
2021-06-17

  Monica Lindgren
Väldigt bra, både beträffar innehåll och form. Ledigt och elegant rim! Och ett innehåll vi sannerligen känner igen oss i.
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP