Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En betraktelse

Vi finns, då vi glömmer
oss själva

I varje version av oss själva

I alla variationer och visioner
av det vi tror oss vara

Vi är, då vi glömmer oss själva
för en sekund
Och inte ens orkar ge skenet
av perfektion

Där vi sitter försjunkna
i tankar och tror att ingen ser

Det är då vi finns i oss själva
Och i betraktarens öga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-13 11:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att finna sitt innersta jag och bli sedd av andra.
2021-06-14

  Kungskobran VIP
Vem är jag, som jag tror mig vara eller som betraktaren ser mig
2021-06-13

  Monica Lindgren
Ja, när vi lagt av våra masker eller när vi förmår engagera oss i en annan människa. Väldigt bra!
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP