Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla damens vildvuxna trädgård

Jag besökte den gamla damens
vildvuxna trädgård
Vi gick armkrok för att stötta
den bristande balansen

Men det skedde något mer
det var inte bara hon som fick stöd
min krökta rygg stärktes
av den strömmade kraft
som porlade ur hennes minnen

Hon berättade om smultronen
den bortgångne makens kreativa händer
hur de en gång nymålade utemöblerna
tjänade som tronar under somrarna

I denna lilla trädgård
kring detta lilla hus
där stordåden vilar i skuggorna




Fri vers av Människohare VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-13 12:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Trevligt gå i andras vackra
Trädgårdar utan att behöva
Sköta om dem?
;)
2021-06-13

  Monica Lindgren
Tydligen ett bra, konstruktivt möte, som lämnade avtryck i dig. Skulle gärna gå en runda med dig i min nu, ack, så vildvuxna trädgård!
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP