Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(och samtalet färdades då i en tråd längst med stolpar)


Dit men inte längre




Hundra år av stolpsamhet
Som gärdat in jorden till
olika sorters gränser och

Ägodelar med taggtråd
stängsel och staket

Utav olika sorters stolpar
av särskiljande slag över
hela vår jord

En ensam telefonstolpe

Minner dock om en
annan
kommunikations tid

Dit men inte längre
med en fallen tråd

hängande ned mot
lysande
midsommar-blomster

Som samtalar nere i under
-jorden

med ett förgrenat rotsystem

av egenartat biologiska bokstavs
kombinationer. ..

Ännu osynliga för det
mänskliga ögat att avläsa





Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-13 12:20



Bookmark and Share


  Koloristen
En tid med mindre teknokrati.
2021-06-15

  Kungskobran VIP
Tiden stolpar på
snart minns väl stolpen av få
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP