Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På badkarens tid


Slik romantik hör drömmarna till...bagatell

 

 

Strör rosenblad i

ett vamt bad tänder ljus och

serverar champagne

samt svart kaviar till dig

efter en lång arbetsdag

 

när du väl stigit

upp väntar helkroppsmassage

med eteriska

oljor till klassisk musik

fram tills dess du har somnat

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-13 12:51



Bookmark and Share


    Noushin
Not so bad! Not at all.
2021-06-15

  Monica Lindgren
Oj, så bortskämd den här personen blir! Men varför inte? Jättefint!
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP