Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLOMMAR UPP

Allt blommar upp

om sommaren

typ industriområden

Så blommar även

människan

när hon fått möta nåden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2021-06-13 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP