Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 2019


Samma nystan

Det finns många trådar att dra i,
men i slutändan är allt av samma nystan.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-06-13 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP