Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag åter igen. En slags dagboksanteckning snarare än dikt

Hur började den här dagen?
Jo, jag vaknade
Jag vaknade några gånger på natten
Var hungrig och åt frukt
Sen bestämde jag mig för att gå upp på riktigt 06
Jag drack kaffe
Jag gick ut med sopor
Sen pratade jag lite i telefon
Och plötsligt dök det upp melodier i mitt huvud
Jag lyckades spela in två skisser till låtar som jag kommer jobba på mer i framtiden
Pratade med Johan klockan 11
Det var trevligt
Hamnade framför datorn igen
Fick för mig att göra en lista på de bästa albumen från året då jag föddes
Här följer listan:

Pink Floyd - The Wall
Joy Division - Unknown Pleasures
Gang of Four - Entertainment!
The Clash - London Calling
XTC - Drums and Wires
Talking Heads - Fear of Music
Japan - Quiet Life
The Cure - Three Imaginary Boys
Throbbing Gristle - 20 Jazz Funk Greats
David Bowie - Lodger
Henry Cow - Western Culture
Robert Fripp - Exposure
This Heat - This Heat
Sparks - N° 1 in Heaven
Yellow Magic Orchestra - Solid State Survivor
Le Orme - Florian
Arachnoïd - Arachnoïd




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-06-13 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP