Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junifundra...plus en bagatell

 

 

Inget blir som tänkt

kanske ska sluta tänka

och bara vara

 

********************

 

Jag kan om jag vill

men det ska mycket till att

jag gör som du vill




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-13 17:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det vara bra.
Take it as it comes, som Morrison i The Doors sjöng.
Sune Mangs contrade med: Det ordnar sig alltid om man tar't som det kommer.
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP