Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junifundra 3

 

Allt vi förstår finns

bara på planeten vi

lever på alltet

är bortom vår förmåga

och tur är väl kanske det

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-13 18:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bortom vår förmåga, ja. Men inte bortom Guds förmåga.
Han förmår upplysa oss. Om vi vill.
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP