Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka vs olycka

när du är lycklig
vill alla dela din lycka

när du har problem, skit och sorger
får du bära dem själv




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-15 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP