Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autofiktion

I diktens autofiktion
lever jag på tron
att sanningen är nära
vilket skulle innebära
att jag minns rätt
om det som skett
men var och en vet
att minnet går bet
på det mesta
för den allra flesta
Med det spelar ingen roll
om dikten är i dur eller moll
bara den är skön att höra
för varje poesiälskares öra




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-14 08:38



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! :-)
2021-06-15

  ULJO
Så sant du talar
2021-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om minnet och dikternas musik.
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP