Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidoeffekt

Sidoeffekten av för mycket läsande

Beroende

 

Tur då att tillgången av böcker

Aldrig tycks sina

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-17 06:59



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tur det :) ett nöjsamt beroende
2021-06-18

  ULJO
Böcker finns i överflöd. Det gäller bara att hitta rätt i floran.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP