Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Lila Syren

Du är
sommaren

Din är bersån
där vi
finner svalka
undan hettan

Du, lila Syren

Din doft
din färg
och skönhet

Ger mersmak




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-14 11:03



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Denna fantastiska fina och väldoftande buske
Fin hyllning
2021-06-14

  ULJO
Syrenen får mig minnas barndomen
2021-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningstext till en underbar buske.
Nu är den som vackrast och doften är fantastisk.

2021-06-14

  Kungskobran VIP
Fint om de lila syrenerna, våra är vita men blommar så fint ändå.
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP