Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk negative!

 

Tänk!

Negative!

 

Få!

Positivet på köpet

 

Tänk!

Ensamheten!

 

Få!

Sorg på köpet

 

Tänk!

Stora drömmar!

 

Få!

Mardrömmar på köpet

 

Tänk!

Kärlek!

 

Få!

Hatet på köpet!

 

Tänk!

Ego!

 

Få!

Förmögenhet på köpet!

 

Tänk!

Live!

 

Få!

Döden på köpet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-06-14 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP