Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilslöv

Fjäril förvandlas

till ett löv bland andra löv

Skogsvägs dolda skatt




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-14 15:36



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En jättefin haiku; tycker nog att jag känner igen mig i upplevelsen : )
2021-06-16

  BenGust VIP
Verkligen en dold skatt.
2021-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku, naturnära.
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP