Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas förändring

Här och nu

flyter tiden 

och 

hjärtat slår

inombords 

pulserar stressen.

 

Fokus,

trött

vilja byts ut mot osäkerheten.

Andas förändring

tar tid att finna de lugna andetagen.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-14 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson