Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelhålet

I nyckelhålet hon ser
Hela hennes värld som rasar ner

Hon är glad att hon på andra sidan dörren står
För i nyckelhålet finns alla hemska minnen som försöker henne nå

Hon gråter
Hon har befunnit sig i ett vakuum
I flera år

Inte vågat känna någonting
Inte vågat älska

Hennes tillit trasig den är
Förstörd, att leva ensam
Det som består

Hon vill älska
Skratta, läka sina sår

Bakom den stängda dörren hon står
Försöker förtränga alla jobbiga år

Copyright S.S 2021




Fri vers av SaraLMaria
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-14 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria