Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnknackningar

Hör regnet som faller

En mysig känsla om att vara ombonad

Infinner sig i mitt inre

 

Hör dropparna trumma mot fönsterrutan

Som om tusen små fingrar

Knackade lätt mot den

 

Kanske låter liknelsen obehaglig 

Men för mig är det en trygghet 

För det visar att min fantasi är intakt

 

Och medan regnet faller i den grå dagern

Lyssnar jag till dropparnas knackningar 

Med ett leende på mina läppar 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-15 06:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
Din text omfamnar regnet som en trygghet till själen. Vackert :)
2021-06-15

  ULJO
Härligt om regnet
2021-06-15

  Nanna X
Regnet talar med oss ibland.
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP