Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tillstånd av förgången gärning. ..



Tröskerskan la sina
Trötta fotsulor vid
sidan om den stilla
Skymningen. För-
vandlades till Trö
-sterskan tog emot
Liemannen. När
hon skiljt agnarna
från vetet. Födde
sedan fram en son
Vars barnbarn nu
Skriver på Poet.se
Och kallar sig för
Poet,minsann så
Det kan gå. ..?




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-15 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP