Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


879.THE LORD HAS WALKED OUT! 5


===
gå ombord
"NOW THAT's HOW
A WINNER WORKS!"
gryning

{}öppna och göm{}
===

kvällen...solnedgång
%I LIKE TO PRET-END!%
mJUk sådan...

Till
blekvitvita
!WATCH WHAT I DO!
rattens cirklar
!WATCH WHAT I CAN DO!

har delats
av simplifierings
skugga:

===
OCH TOPPARNA
AV GUNGVÅGOR
PULVERISERADES
MED SÅÅÅDAN
GRÅAKTIGHET!
===
/*\

ÅH!HEMLAND
av innovationen
"I FINALLY
TOLD THE WORLD!"

JAG som DU
har fötts
vid LaAaTITuUuD
LoOoNGIIITuUuD

med mäktig start
av förtöjning...
/*\

och det är inte lätt
att bära ett: ärrsnitt:
#THE PAUSE KILLS ME!#

med en feberaktig
bruten rytm ...
i slut:änden:
===

[#]
boombam
=
bamboom
[*]


#från skattans stjärt
#THE SECRET IS OUT!#
föll /budskap/

/en källa/
[YOU/
TWO FACE ]

[ YeeEeeS!
?BUT? I don't]

har klistrat sig
i luften
===
OBS!!!577.2018/02/11 L.EK




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-15 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP