Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stadsbild


Den fina likkistan

Visst i Örebro har vi
en svamp
ett slott
lite Open Art
och ankan

Men tacka vet jag likkistan
där kan jag svalka min fötter för evigt

Heja ö-o




Fri vers av Trädskugga
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-15 09:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
har bott i nora för 21 år sedan. var mest på skinnarbackens psyk.
2021-06-15

    Ohemulen VIP
Haha, jag känner igen precis. När jag växte upp i Örebro fanns inte Open Art eller Ankan. Örebro har växt på sitt alldeles egna sätt...
2021-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Den har jag missat.
Jag har varit i city och i Vintrosa.
2021-06-15

    Sefarge VIP
" Man har ej roligare
än man gör sig"
Även i 'Gnällriket'?
;)

2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädskugga
Trädskugga