Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kavitetisk undran. ..



Varför bildas det så
många tankar

När man vandrar omkring
mitt bland det övergivna

i ett rostigt skrotupplag

Och var finns de som övergav
nu?

Kanske i full färd med att
Överge igen?

Och betraktaren tänker
Att han själv är en av dem

Som överger och övergetts

Mitt i en halvblåsig Sommardag
med vandrande blomkålsmoln
På himlen.

Stänger grinden och går därifrån
in till ett begagnat fordon

För att åka in till Verkligheten
Gå in på nätet och beställa en
nytillverkad reservdel istället










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-15 09:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att hitta en gammal övergiven orörd bilkyrkogård mitt ute i ingenstans är fantastiskt, en otrolig känsla att betrakta hur den bruna rosten kan lieras med den gröna mossan, vackert! Finns faktiskt en och annan som blivit K-märkta dessutom, heders!
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP