Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har skrivet ny text till Eddy Grants gamla klassiker: Gimme Hope Joanna


NÄR JAG ÄR FÖRBANNAD


Jag är inte den som skriker,
höjer rösten, ställer till med bråk.
Nej jag alltid sådant undviker,
och jag föredrar ett vårdat språk.

Jag väljer att dra mig undan,
tycker inte om när andra slåss.
men påhopp helt i skymundan
gör mig rosenrasande förstås!

När jag är förbannad...
blir jag skitförbannad!
Sedan övermannad
av en känsla så...
explosivt besannad.
Tanken är avstannad.
Stå inte i vägen då!

Föddes ej till denna världen
för att vara någon slags profet.
Men inte särskilt upplyst är den
det är något som jag faktiskt vet.

För gör man någon annan illa,
väcker det alltid upp någonting
nästan omänskligt i Camilla.
Så jag säger bara till dig; Spring!

När jag är förbannad...
blir jag skitförbannad!
Sedan övermannad
av en känsla så...
explosivt besannad.
Tanken är avstannad.
Stå inte i vägen då!

När andra vill ta ifrån mig,
någonting som inte tillhör dom
låter jag dom blott försko sig.
Karman visar sig så småningom!

Men skulle det drabba andra,
så kan jag inte längre titta bort.
Ty vänner finns för varandra,
även om de är en sällsam sort!

När jag är förbannad...
blir jag skitförbannad!
Sedan övermannad
av en känsla så...
explosivt besannad.
Tanken är avstannad.
Stå inte i vägen då!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-15 10:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
”Tanken är avstannad,stå inte utvägen då” Bra beskrivning av kokande ilska.
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP