Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generositet





Den som är rädd
För döden

Får ändå åka snål
-skjuts med livet

Så länge det nu varar. ..?


***
Där det ena är in- och
det andra är ut-gångs
hålet mitt i tillvaron. ..













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-15 11:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Om man ständigt går och känner rädsla för döden så glömmer man att leva.
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP