Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske en ängel!

 

Jag är inte en ängel!

Jag ej kan vara en ängel!

 

Jag är skapat av och ur synden

Jag är synden  

 

Jag är skapat av blod och kött

Jag tänker blod och kött

 

Drömmer en dag mig

Drömmer en stund mig

 

Att bli kött fri

Att bli blod fri

 

Att bli smärtfri

Att bli tid fri

 

Som en Ängel!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-06-15 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP