Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomma aktiviteter

 

Tomma drömmar

Talar

Tomma händer

 

Tomma känslor

Talar

Tomt hjärta

 

Tomma stunder

Talar

Ensamhet

 

Tomma människor

Talar

Tomheten

 

Tomma aktiviteter

Talar

Stillhet

 

Tomma dikter

Talar

Vilsenhet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-06-15 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP