Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det otidsenliga besöket. ..




Plötsligt började det
gamla gökuret att hoa
I den lilla timmerstugan

Den som varit glömd
Men tagits fram och nu

stod uppställd ovanpå
Byrån med fotografier

Men den hoade ju på fel tid!

Det gjorde ingenting tyckte
Barnbarnet förnöjt.

Då fick man ju gissa vilken
Tid man själv ville ha?







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-15 11:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klokt!
2021-06-19

  Kungskobran VIP
Ungar är härliga
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP