Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåta killar


gör vad som helst
går med på vad som helst

lyder, åtrår ock dyrkar


därför är det bra att hålla oss så
speciellt om vi är i förhållanden

låt oss inte få utlösning
förvägra oss penetration

äg vårt kön

bara tjejen bör få
så mycket hon vill

med vem hon vill
hur ofta som helst

vi bör bli utan
dyrkandes er ändå

totalt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-15 11:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jg säger då det steve. du har åtminstone ett tema.
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando