Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor i hennes tiara

Hon fick
stjärnor i hennes tiara
och jag tänkte för henne att jag kunde gifta mig
före midsommardagen
vi skulle posta band
de första blicken var de djupaste
kastas till avlägsna stränder
Det skulle ta tre år innan ödet kom att frigöra oss
Jag log mot listorna på mitt skrivbord
och hittade mig igenom dimman
eller var det havsdimma
Jag kan bara inte komma ihåg det




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-15 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP