Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblick av värme och verklighet


Insyn och utsikt

Jag bakar bullar

Gardinerna fladdrar i kardemumma
för det öppna fönstret.

Jag står i shorts
rabatten står i blom




Fri vers (Fri form) av Stefan Tho VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-15 12:41



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Härlig, impressionistisk dikt. Ett ögonblick, äkta och levande, har du fångat med ord! (Man skulle vilja ha en bild, som illustrerar dikten...)
2021-07-14

    ADI Nehlin
Låter som en härlig stund
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP