Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om orsak&verkan. ..


Ogräs ett dolt hot:
Kärlväxter som uppstår
på för människan icke
önskvärda platser

Särskilt problematiska
ogräs de som kan kors
-befrukta sig med kultur
-växter såsom åkerkål

Med rovor & kålrötter

Vildmoroten som kan
korsa sig med den ätliga
moroten

De kan även orsaka hungers
-nöd och misär genom att slå
ut nyttiga grödor världen över!


Vilka är de ogräs som växer
hos dig. Vad beror det på?

Och använder du också
din ogräsbrännare fel?


Tacka Gud för det finns
bekämpnings metoder

Mot det felaktigt oönskade
här mitt i livet,eller vad?












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-15 12:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ogräs måste bekämpas i tid annars är det hopplöst att bli av med
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP