Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykysst hud

solvarma steg tassar
mjukt över min fleece

denna dags
mer sällsynta stunder

blundar och njuter
av nykysst hud

tills jag

förlorar mig bland
groblad i en klöverfamn















Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-15 14:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Förlorad i en klöverfamn i denna sallsammaste av stunder.
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP