Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ MYCKET ÄR OMGÄRDAT AV SÅ MYCKET

Så många "Tänk om..."

och "Det kan bli..."

Och hitta på sånt

det kan vi

Så sällsynt är det sant

spontana

för "Tänk om..."

har blivit en vana

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-06-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP