Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss svalor och tornseglare emellan

En dårfink gör ingen sommar
Men flera dårfinkar tillsammans
Berikar parnassen, gör den levande
Trängs mellan gamar och taltrastars ungar




Fri vers av Horace
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-29 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace