Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hörde på en podd om utbänhet om att ingt funkar coola metaforer jag tog en promenad tyckte podden var supersmart och jag viste genast att jag ville skriva denna text fantastisk promenad


brandlarmet



Så har jag inte försökt?
Har jag inte varit blind och döv
Som om jag inte kört huvudet i väggen
Och ändå försökt göra om samma sak om och om igen
Och det känns så idiotiskt att jag skrattar åt et

Det ringer ett brandlarm
Det kommer brandbilar farande och jag försöker knulla mig igenom dagen
De lever rövare och jag försöker fokusera på att slicka fitta
Och så undrar jag varför du inte kommer så undrar jag varför jag faller ihop

Jag censurerar mig själv
Jag förbjuder mig själv at spela guns and roses hgt
Och jag skärper mig, jag slutar följa konton som visar erotik på instagram
Ag säger att bdsm inte är något för mig
Och jag slutar att skicka de där bilderna
Och aldrig mer ska jag ens överväga allt det där andra


Och det känns befriande
Och jag klär på mig rejält innan jag kliver in i duschen
Och jag har inte sovit på flera livstider
Jag försöker knulla dig i telefon som om et vore 2012 igen
Och vad håller jag på med
Brandlarmet tjuter och lejon jagar oss genom korridorer
Vill vi verkligen ha sex då?

Varför tvivlar jag för?
När blev jag så svag att jag inte längre var trygg i mig själv
Vad hände med självkänsla och en vinnares attityd
Så vad händer med allt det där som en gång i tiden var jag
Datorfan startar om sig själv, det blev svart medan programvaran uppdaterades
Och nu funkar inte längre de där gamla apparna
Och jag vill inte längre ha samma appar nu som då


Och vad fan säger det?
Och hur kan jag blunda för det?
Är jag så blind att jag blivit dum
Är jag så döv att jag saknar förmågan till insikt
Brandlarm tjuter det ekar
Brandkåren stormar in i byggnaden
Lejon jagar fram genom fantasin
Och jag ska försöka explodera med dig naken i en äng där sprintlarna från taket löper amok







Fri vers av PPQ
Läst 157 gånger
Publicerad 2021-06-15 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ