Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåden är nära


ända sedan jag lärde mig alfabetet
att sätta samman ord
bilda mening med meningar

har skrivandet
blivit min bästa vän


en vän som tar min hand i sin
vi ger oss ut på äventyr
på upptäcksresor

i en värld inom
där fantasin flödar


så när tillvaron skakar
det mullrar inuti
kaskader av känslor

ångesten som river
själen som kvider


då föds dikterna
ut ur smärtan
mörker blir till ljus

så nära nåden
nästan når den 

 






















 





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-15 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP