Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Habegär

Vill ha
ett renare hjärta
för därifrån utgår livet

Vill ha
barnets nyfikenhet
som inte tror sig veta..allt

Vill söka bortom klichéer
bakom dimmridåer
Finna

Vill höra sanningens röst
Se henne befria vandringssägner
förklädda till verklighet




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-15 18:42



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vilken fin text och vilken fin målsättning för livet !
2021-07-03

  Eva Langrath VIP
Fin text med en ödmjuk ton.
2021-07-02

  Anya VIP
Tycker om den psykologiska touchen. Snyggt.
2021-06-21

  Kajan VIP
En fin text som upplevs ren och klar.
2021-06-18

  Regular
Som en porlande bäck av rent vatten
dina ord träffade mitt hjärta
Tack för fin text!
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP