Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


road of many colors

 

 

De sa till oss att följa, att

se regnbågens avskedstamp.

Svärmade efter lyckan,

vi sprang synvillans ramp.

 

Trots det uppenbara, vi ville så

gärna tro,

Att vägen till människans lycka

gick över en flerfärgad bro.

 

När sanningen trots allt är den,

för oss alla som hjärta bär.

regnbågens väg är ett val,

sprunget ur hjärtats atmosfär.

 

Om du väljer att älska,

det vackra som är alla vi

då har du i ditt hjärta,

en regnbåge som förbli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-15 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP