Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text ...har många namn. Av Per Rydberg.


Kommentar på en text (2426) ord med rim





Textens uteblivna ord får mig att tänka,
om mannen dör blir frun nog änka,
men blir mannen istället en änke,
en fiskare har på linan sin sänke,
fiska kallas det ofta nog där saker sig länka...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-09-26 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP