Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(till far)


Djupspåren av en vänlig man

Och jag ska tänka mig dig leende
himlen såsom glödande
längtan flyktig likt ett andetag.

Och jag ska smycka mig med minnen
hjärtat något starkare
sedan svagare igen men förmöget.

Och jag ska se dig komma gående
jorden såsom skälvande
av djupspåren av en vänlig man.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-15 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP