Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en något konstig dikt som jag skrev någon dag efter min stora operation i januari 2020.... morfin gör dig inte fin....


Ekorrar i murmelland

Vi är ekorrar i mörker som försöker bära, fylla och balansera våra liv

Äta, älska och ila vidare
livet stannar inte upp

Höken jagar dig i blicken av sitt seende
Livet rinner och du hinner aldrig stanna upp




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-06-15 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP