Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare en dikt som jag skrev i smärta och morfindis, efter min stora operation i januari 2020


Bucketlist

I Nostaligins skimmer
sitter jag med livets dimmer

Skriver lista ifrån det som va
och det som borde blitt
eller aldrig andades fritt.

Orka sumera, hinna liv
hoppa över små nojor med jätte kliv




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-06-15 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP