Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


Knölarnas lökighet

Begonians anarkistiska rokoko
Dahlians exakta skönhet
Pionens honungssötma och dess veka nacke
Liljans framfusiga vidöppenhet
Tulpanens ständiga upphov till stilistik

Märkligt att en man
så ofta jämförs med en knöl
eller att man säger
att något mindre bra är lökigt

vi lever
och kanske även vi återföds
som en rörelse i ögonvrån
kan lämna ett tillfälligt avtryck




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP