Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor utan slott

Så jäkla mystisk.
Flirtens motljus river längs.
Min nakna lagun.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-06-15 21:59



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Snyggt formulerat!
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP